Насловна / Архитектура / Во четврток ИАС’23 – Изложба на архитектонски студија на АФС

Во четврток ИАС’23 – Изложба на архитектонски студија на АФС

23. Изложба на архитектонски студија ИАС’23 на Архитектонскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје ќе се отвори на 15. февруари во 11 часот во Големата сала на факултетот и ќе трае до 23. февруари 2024 година.

афс

 

Испрати коментар

Scroll To Top