Насловна / Вести / Во чест на градот, децата од градинките го градеа Скопје

Во чест на градот, децата од градинките го градеа Скопје

Детскиот културен центар „Карпош“ и оваа година традиционално, во чест на градот Скопје, ја организира манифестацијата „ГО ГРАДАМ МОЈОТ ГРАД“-2022, манифестација на која учествуваат најмалите, децата од предучилишните установи од Скопје.

Оваа манифестација има за цел да ги истакне детските творечки способности, детската креативност, а воедно и поопширно да ги запознае децата колку големо заначење има празникот 13 Ноември за градот Скопје.

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

01

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top