Насловна / Архитектура / Утре доделување на наградата „Андреја Дамјанов“ на Здравко Рафаиловски

Утре доделување на наградата „Андреја Дамјанов“ на Здравко Рафаиловски

Добитник на наградата „Андреја Дамјанов“ за 2023 година е архитект Здравко Рафаиловски. Свеченото доделување на наградата за животно дело во областа на архитектурата и градителството, што ја доделува Асоцијацијата на архитекти на Македонија – ААМ ќе се одржи во четврток, 22.02.2024 во 19:00 часот во галеријата на МАНУ во Скопје.

ПОКАНА АНДРЕЈА ДАМЈАНОВ 2024

Испрати коментар

Scroll To Top