Насловна / Архитектура / Утре доделување на наградата „Андреја Дамјанов“ на архитект, професoр Зорица Блажевска

Утре доделување на наградата „Андреја Дамјанов“ на архитект, професoр Зорица Блажевска

Доделувањето на наградата за животно дело „Андреја Дамјанов“ од Асоцијацијата на архитекти на Македонија – ААМ на архитект, професор Зорица Блажевска ќе се одржи утре, 31.01.2023 во 19:00 часот во галеријата при Македонската академија на науки и уметности -  МАНУ.

Plakat Zorica -

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top