Насловна / Арт и дизајн / Уникатни домашни работни бироа

Уникатни домашни работни бироа

Местото за работа во домашни услови, освен функционалност, треба да претставува простор кој ќе се одликува со креативност и комфор.слика-1 Со користење на разновидни материјали и бои кои ќе се вклопат во останатиот ентериер, современото работно биро треба да обезбеди доволно простор за работа и поставување на сите потребни нешта. Ова се неколку примери на уникатни решенија кои може да послужат како инспирација за организација на работниот простор.

слика-3 слика-4 слика-8 слика-9 слика-10 слика-11 слика-12 слика-13 слика-14 слика-15 слика-16 слика-18

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top