Насловна / Арт и дизајн / Транспарентен дом за уживање во природа

Транспарентен дом за уживање во природа

Компанијата BubbleTree создаде транспарентна, сферна куќа која е поставена во природна околина и може да овозможи поглед на природата за 360 степени. Производот до сега е претставен во Америка и Австралија. Материјалите употребени за изработка на овој производ се еколошки и самоодржливи, а дополнително на самата структура е поставен филтер за прочистување на внатрешниот воздух и заштита од полен.

слика-1 слика-2 слика-3 слика-4 слика-5 слика-6 слика-7 слика-8 слика-9 слика-10 слика-11

Испрати коментар

Scroll To Top