Насловна / Ентериери / Светол бел дом со органски детали

Светол бел дом со органски детали

Овој извонреден дом се простира на 180 м2 и е дело на архитектонкото биро FORM. Комбинацијата на весели природни материјали дава интересна разлика на целосно модерните текстури.

1-svetol-bel-dom-so-organski-detali

Овој ентериер е речиси целосно бел, но и покрај тоа тој изгледа повеќе топло и привлечно отколку чисто и стерилно.

2-svetol-bel-dom-so-organski-detali

Секоја од просториите раскажува приказна за себе, секоја од нив формира простор кој ги социјализира и вдомува своите корисници на најдобар можен начин и во секоја од нив има детали кои го карактеризираат само тој простор.

3-svetol-bel-dom-so-organski-detali

Ова е идеален минималистички дом за секој кој ужива во едноставноста и конзистентноста на ентериерите во кои живее.

4-svetol-bel-dom-so-organski-detali

5-svetol-bel-dom-so-organski-detali

6-svetol-bel-dom-so-organski-detali

7-svetol-bel-dom-so-organski-detali

8-svetol-bel-dom-so-organski-detali

9-svetol-bel-dom-so-organski-detali

10-svetol-bel-dom-so-organski-detali

11-svetol-bel-dom-so-organski-detali

12-svetol-bel-dom-so-organski-detali

13-svetol-bel-dom-so-organski-detali

14-svetol-bel-dom-so-organski-detali

Испрати коментар

Scroll To Top