Насловна / Ентериери / Студио апартман за млад брачен пар

Студио апартман за млад брачен пар

Кога еден млад брачен пар го започнува својот заеднички живот, во поголем број од случаите се соочува со одредени проблеми. Најчести проблеми се недостатокот на сретства за сопствен и доволно конфорен простор, недостаток на простор и комодитет и слично.

1-studio-apartma-za-mlad-bracen-par

2-studio-apartma-za-mlad-bracen-par

Овој стан се одликува со ориентација на целата содржина околу главниот дневен простор, додека останатите соби се одделени од главниот простор.

3-studio-apartma-za-mlad-bracen-par

4-studio-apartma-za-mlad-bracen-par

Овој простор се одликува со поголема височина на плафонот и поставеност на светилките речиси на самиот плафон, што дава чувство на простран простор.

5-studio-apartma-za-mlad-bracen-par

6-studio-apartma-za-mlad-bracen-par

Спалната соба и гостинската соба се визуелно поврзани со дневниот простор преку внатрешни прозори, но визуелната одделеност може да се постигне со помош на завесите во случај на потреба од поголема приватност.

7-studio-apartma-za-mlad-bracen-par

8-studio-apartma-za-mlad-bracen-par

9-studio-apartma-za-mlad-bracen-par

10-studio-apartma-za-mlad-bracen-par

11-studio-apartma-za-mlad-bracen-par

12-studio-apartma-za-mlad-bracen-par

13-studio-apartma-za-mlad-bracen-par

14-studio-apartma-za-mlad-bracen-par

15-studio-apartma-za-mlad-bracen-par

16-studio-apartma-za-mlad-bracen-par

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top