Насловна / Ентериери / Дом со одличен индустриски дизајн и површини од натур бетон

Дом со одличен индустриски дизајн и површини од натур бетон

Индустрискиот дизајн сè повеќе наоѓа примена во современите ентериери, во простори наменети за работа, дружење со пријателите, но и во простори наменети за домување.

1-industriski-dizajn

Овој дом се стреми кон типична употреба на бетонот како обработка на елементи во внатрешноста. Бетонот се јавува како недовршен, неисправен, несовршен. Како главна тема на ентериерот се јавува еден од ѕидовите што ја ограничува кујната, но исто така и бетонскиот остров од кујната каде се поставени и нишалките на кои се седи на шанкот.

2-industriski-dizajn

Вкупниот впечаток кој ни го дава дизајнот на ова поткровје е целосно боемско место за живеење.

3-industriski-dizajn

4-industriski-dizajn

5-industriski-dizajn

6-industriski-dizajn

7-industriski-dizajn

8-industriski-dizajn

9-industriski-dizajn

10-industriski-dizajn

12-industriski-dizajn

11-industriski-dizajn

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top