Насловна / Вести / Промени во датумите за Втората конференцијата за хидројаловишта

Промени во датумите за Втората конференцијата за хидројаловишта

Согласно одлуките донесени на последната седница на Здружение Македонски Комитет за Големи Брани – ЗМКГБ, одржана на 02.09.2022 година, за претстојната Втора конференција за хидројаловишта организирана од страна на ЗМКГБ предвидени се следните промени во датумите за настанот:

1. Датумот за поднесување на реферати се продолжува до 15.09.2022

година,

2. Датумот за одржување на настанот се поместува од 7/8 октомври 2022 на 14/15 октомври 2022 година.

Настанот ќе се одржи во Штип, а деталите за работната агенда ќе бидат дополнително испратени до членството на 15.09.2022.

zm_resize

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top