Насловна / Арт и дизајн / Проектот Objets Nomades на Louis Vuitton

Проектот Objets Nomades на Louis Vuitton

Француската модна куќа, Louis Vuitton се враќа во Милано со својот проект Objets Nomades во Palazzo Bocconi и со задоволство ја претстави својата колекција Les Petits Nomadesна, од 18 до 22 април 2018 година. Оваа година ќе биде презентиран ексклузивен преглед на колекцијата на Louis Vuitton: креативна, елегантна и поетска линија на декорирани предмети создадени во соработка со некои од најпознатите светски дизајнери.

1

Cocoon by Campana Brothers

01

Cocoon by Campana Brothers

2

Софа Bomboca, Campana Brothers

мара

Maracatu by Campana Brothers

4

5

Hammock by Atelier Oï

6

Столица, Atelier Oï

ст

Столица, Atelier Oï

18

Спирална светилка,  Atelier Oï

19

 Atelier Oï

20

Табуретка,  Atelier Oï

7

Маса, Talisman by India Mahdavi

8

Цветна столица, Tokujin Yoshioka

цвет

Цветна столица, Tokujin Yoshioka

9

Лустер, Raw Edges

10

Полици, Raw Edges

11

Столица, Raw Edges

12

Raw Edges

13

Столица, Patricia Urquiola

14

Столица и лулашка, Patricia Urquiola

15

Лежалка, Marcel Wanders

лез

Лежалка, Marcel Wanders

16

Преграда, Marcel Wanders

17

Marcel Wanders

021

Светилка, Barber & Osgerby

21

Тотем, Damien Langlois-Meurinne

22

Закачалка, Тотем, Damien Langlois-Meurinne

24

Столица за плажа, Maarten Baas

25

Светилка, Nendo

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top