Насловна / Вести / Продолжен рокот за пријавување на апстракти за Вториот македонски конгрес за патишта

Продолжен рокот за пријавување на апстракти за Вториот македонски конгрес за патишта

Рокот за пријавување на апстракти за Вториот македонски конгрес за патишта 2022 е продолжен до 5ти септември 2022 год. Вториот македонски конгрес за патишта 2022 ќе се одржи од 3. до 4. ноември 2022 година во хотел „Хилтон” во Скопје.

Подетални информации можете да најдете на https://congress.mare.org.mk/

0

Теми на претстојниот Втор Македонски конгрес за Патишта се:

  • Планирање и проектирање
  • Управување, изградба и одржување
  • Безбедност на сообраќајот на патиштата
  • Заштита на животната средина и одржлив развој
  • Инфраструктурни објекти
  • Транспортна политика и финансирање
  • ITS и нови технологии во сообраќајот
  • Слободни и сродни теми од областа на патишта и презентација на нови проекти

Пријавување на учесници без трудови до 30.09.2022 година.

1 2 3

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top