Насловна / Архитектура / Продолжен е рокот за аплицирање за „Моја скопска приказна“

Продолжен е рокот за аплицирање за „Моја скопска приказна“

Конкурсот за најдобри фотографии инспирирани од фасади на објекти кои го дефинираат вистинскиот идентитет на старо Скопје е отворен за аплицирање до 18.04.2018.
Најдобрите фотографии ќе бидат претставени на изложба во Скопје, во мај 2018 година, а за најдобрите фотографи следуваат парични награди. Фотографиите треба да се испратат преку линк на: office@strymonfilm.mk.
Повеќе информации на Facebook страната на ‘Моја скопска приказна’.
Погледнете некои од фотографиите кои до сега пристигнаа:

СК1

Илин Столески

СК2

Искра Тортеска

СК3

Оја Заде Абас

СК4

Елена Митковска

СК5

Моника Муличковска

 

 

 

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top