Насловна / Прекрасна фотографска серија на патници во возови

Прекрасна фотографска серија на патници во возови

Train Project е одличен фотографски проект на авторот Arron Hsiao, чиј фокус се патувачките возни прозорци, односно ситуациите што се кријат зад нив.

Фотографот на тој начин ја акцентира техниката на снимањето на тела и објекти во движење, што е прилично комплексно, и сето тоа во комбинација со минливоста на времето, со односот помеѓу фотографот и личноста што е „кадрирана“…возни портрети (5)

Во оваа брилијантна серија на фотографии, ние може да ги видиме методите со кои се користат патниците за да си го „скратат“ времето на патување. Некои слушаат музика, другите читаат книги, телефонираат, итн…возни портрети (6)

Train Project е снимен во Тајван.возни портрети (7) возни портрети (4) возни портрети (3) возни портрети (2) возни портрети (1)

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top