Насловна / Прекрасен виенски коктел бар сместен во винарска визба од 18 век

Прекрасен виенски коктел бар сместен во винарска визба од 18 век

Ако се најдете во Виена, кој не е многу далеку од нас, не заборавајте да го посетите Krypt. Тоа е извонреден коктел бар поставен во поранешна винска визба од 18 век. Барот се протега на завидни 250 квадратни метри, и она што го прави ексклузивен е пред се, мермерниот под кој е вешто комбиниран со декоративна тула на ѕидовите.коктел бар (1)

И покрај тоа што е подрумски простор, тој е многу простран, а гостите за да се чувствуваат удобно, одговорноста по тоа прашање го превзело локалното архитектонско студио Büro KLK.коктел бар (2)

Исто така, што е веднаш видливо, многу се водело предвид за осветлувањето и за количеството на вегетација која совршено се совпаднала како мини-градината под скалите.коктел бар (3) коктел бар (4) коктел бар (5) коктел бар (6) коктел бар (7)

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top