Насловна / Арт и дизајн / Иновативни завеси кои го трансформираат прозорецот

Иновативни завеси кои го трансформираат прозорецот

Дали сонувате за нов поинаков поглед од прозорецот на Вашиот стан? Сега можете да креирате поглед по желба со интересни мотиви, односно грасдки пејсажи од Париз и Њујорк. Овие дебели завеси се проект на компанијата HoleRoll. Тие го блокираат во извесна мерка и преносот на топлинската енергија, односно топлинските загуби, и перфорирани се со илјадници ситни отвори. Отворите ја пропуштаат светлината во внатрешноста и успешно го трансформираат амбиентот. Во исто време, материјалот од кој е изработена завесата блокира 99% од светлината и УВ зраците.

zavesi 1

zavesi 2

zavesi 3

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top