Насловна / Арт и дизајн / Портрет – Борко Лазески, архива 1981 (видео)

Портрет – Борко Лазески, архива 1981 (видео)

Портрет – Борко Лазески, документарен серијал, архива Телевизија Скопје, 1981. Еден од најголемите македонски сликари. Уживајте.

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top