Насловна / Архитектура / Покана за Научен семинар за архитектурата и виното

Покана за Научен семинар за архитектурата и виното

Ве покануваме на првиот научен семинар за архитектурата и виното во организација на Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ Архитектонски факултет-Скопје и Земјоделски институт-Скопје.

POSTER-ARCHWINE-1_001

Семинарот ќе се одржи на Архитектонски факултет-Скопје при УКИМ во Скопје во петок 19.04.2024 година со почеток во 09.00 часот.

Учеството на семинарот е бесплатно, краен рок за пријавување е денес, 17 април 2024 год. Потребно да се направи регистрација на следниот линк: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdCbyk_l-rtDj2C6tNbaDJijAgujSJINSzKvnB1UcRKLeDDvg/viewform?usp=pp_url

Во прилог ја претставуваме Програмата на семинарот, како и постерот од семинарот.

01-ПРОГРАМА - СЕМИНАР ЗА АРХИТЕКТУРА И ВИНО_001 01-ПРОГРАМА - СЕМИНАР ЗА АРХИТЕКТУРА И ВИНО_002

Испрати коментар

Scroll To Top