Насловна / Вести / Ова е Маврово…

Ова е Маврово…

Маврово во доцно лето

4H5A7810_resize

4H5A7813_resize

4H5A7815_resize

4H5A7817_resize

4H5A7820_resize

4H5A7824_resize

4H5A7826_resize

4H5A7832_resize

4H5A7833_resize

4H5A7842_resize

4H5A7846_resize

4H5A7848_resize

4H5A7853_resize

4H5A7857_resize

4H5A7881_resize

4H5A7887_resize

4H5A7902_resize

4H5A8105_resize

фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top