Насловна / Екологија / Енергетска Ефикасност / ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА ОБУЧУВАЧИ И КОНСУЛТАНТИ

ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА ОБУЧУВАЧИ И КОНСУЛТАНТИ

КОСМО-ЛИЦЕНЦА ЗА ТРЕНЕР

Проект EUREM Plus

„КОСМО Иновативен Центар распишува Отворен конкурс за обучувачи и консултанти за реализација на регионални проекти кои се дел од програмата на WIFI Институтот од Австрија www.wifi.at и проектот EUREM Plus - обуки за енергетска ефикасност и обновливи извори на енергија www.eurem.net

Кандидатите треба да имаат работно искуство како тренери, стручни соработници, консултанти или советници и експертско познавање на барем една од следните области:

- енергија на биомаса и биогас

- когенерација – комбинирано производство

- компримиран воздух

- осветлување

- електирични уреди

- соларна технологија

- зелена ИТ

Се молат заинтересираните да подготват CV - www.cosmoinnovate.com.mk/download/cvupatstvo.pdf  и заедно со придружно писмо, во кое ќе ги наведат тренинг областите за кои се пријавуваат, да го испратат на e-mail: contact@cosmoinnovate.com.mk или на нашата адреса: КОСМО Иновативен Центар, бул.Јане Сандански 113, 1000 Скопје. Конкурсот е отворен до 10 февруари 2014 година.

Кандидатите кои ќе ги исполнат потребните критериуми ќе добијат КОСМО лиценца за тренер и можност за учество во EUREM Plus проектот.

КОСМО Иновативен Центар , телефон и e-mail за информации (02) 244 8077, contact@cosmoinnovate.com.mkwww.cosmoinnovate.com.mkKonkurs EUREMPlus

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top