Насловна / Вести / Нови 70 решенија за легализација во Гази Баба

Нови 70 решенија за легализација во Гази Баба

gazi baba 70 resenija

Градоначалникот на општина Гази Баба Тони Трајковски, вчера додели уште 70 нови решенија за утврдување на правен статус на бесправно изградени објекти на физички и правни лица.
Од вкупно 16.000 барања кои се поднесени од страна на граѓаните во општина Гази Баба, досега се изготвени и доделени околу 3.770 Решенија.
Тимови формирани да постапуваат по барањата за легализација се составени од вработени во општината и дополнително ангажирани волонтери.

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top