Насловна / Вести / Нов салон за ѕидни декоративни панели во Скопје

Нов салон за ѕидни декоративни панели во Скопје

Dundees

Во Скопје, на улица „Наум Наумовски Борче“ бр.50, во Дебар Маало, отворен е нов салон за ѕидни декоративни панели. „Студио Хабитат“ е екслузивен застапник за панелите на холандската компанија WallArt во Македонија.

studio habitat (13)

Панелите се модерни и еколошки, изработени од бел багас (најситни остатоци од шеќерна трска). Овој материјал е 100% рециклиран, биоразградлив и еколошки.

WallArt панелите во 2013 година се избрани за најдобар и најиновативен еколошки декоративен производ. Панелите се поставуваат лесно и после нивното поставување на ѕид/плафон се молерисуваат во избраната боја за да се вклопат во ентериерот.

studio habitat (11)

Панелите се дизајнирани во 20 различни модели. Тие им даваат нова димензија на ѕидовите и одговараат на секаков простор, станбен или деловен.studio habitat (9) studio habitat (10) studio habitat (5) studio habitat (4) studio habitat (3) studio habitat (2) studio habitat Caryotas Cubes (1)

6 коментари

 1. Tode Ivanovski

  Dali imate tavanski stiroporni dekorativni paneli.
  Ve molam ako imate kako da nabavam za Bitola. Pozdrav

 2. Br. Za kontakt

 3. Ve molam za informacija, koi se dimenziite na panelite i nivnata cena.

  Fala

  Pozdrav

 4. GJURSEL RECEP

  Dali imate kompozit panel ziden 070 426 149

Испрати коментар

Scroll To Top