Насловна / Ентериери / Најубави новогодишни елки во светот

Најубави новогодишни елки во светот

Новогодишните празници се повеќе се приближуваат и целиот свет се подготвува да ги прослави што повесело и поукрасено. Стоковните куќи ги откриваат своите божиќни и новогодишните излози, трговските центри се полни со импресивни украси, а на градските плоштади се поставуваат главните празнични елки. Ви претставуваме неколку прекрасни и впечатливи примери, во кои уживаат жителите на Париз, Њујорк и Лондон.

najubavi novogodisni elki_7
Galeries Lafayette, Париз

najubavi novogodisni elki_6
Capitol Hill, Вашингтон

najubavi novogodisni elki_4
White House, Вашингтон

najubavi novogodisni elki_2
Victoria & Albert Museum, Лондон

najubavi novogodisni elki_5
Hotel Claridge’s, Лондон

najubavi novogodisni elki_1
Rockefeller Centre, Њујорк

najubavi novogodisni elki_3
Metropolitan Museum, Њујорк

Испрати коментар

Scroll To Top