Насловна / Арт и дизајн / Најубав стол за пинг понг

Најубав стол за пинг понг

10 LAYERS е футуристички стол за пинг понг, кој го лансираше израелскиот дизајнер, уметник и архитекта Ron Arad. Сакал да креира скулптурален стол, кој ќе ја забави играта и продолжи мечевите.

2
Овој лепотан се вика 10 LAYERS затоа што е направен од Sileston кварцни плочи, кои се споени во слоеви и заоблени во сите правци за да може да се креира изгледот.

1

Дизајнерот ја добил оваа идеја кога ја посетил фабриката Cosentino и се фасцинирал од производите dekton и sileston. Посакал да осмисли уште нешто што би можело да се прави со овој материјал.

3

Светско првенство на овој стол сигурно нема да гледаме, но тој може да придонесе за привлечноста и гламурозноста на било која просторија во која ќе се најде.

4

5

7

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top