Насловна / Архитектура / На АФС презентација на Архитектонскиот факултет во Брно

На АФС презентација на Архитектонскиот факултет во Брно

Утре, 3. април 2024 (среда) со почеток во 18:30 часот во амфитеатарот на Архитектонски факултет Скопје, Катерина Новакова одговорна за интернационализација на Архитектонскиот факултет во Брно, Република Чешка, ќе одржи презентација за факултетот и ќе ги претстави можностите за мобилност. Повелете!

01

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top