Насловна / Архитектура / Мал апартман со уникатен дизајн

Мал апартман со уникатен дизајн

1-mal-apartman-so-unikaten-dizajn

Големината на апартманите не е секогаш важна, па така и малите станови можат да ги задоволат естетските и функционалните потреби на едно семејство. Најчесто, ваквите мали апартмани се наменети за млади луѓе, млади брачни двојки или брачни двојки со новороднче. Ви претставуваме еден ваков апартман кој не надминува 50 м2.

2-mal-apartman-so-unikaten-dizajn

Овој апартман се одликува со тоа што речиси не користи бои. Со само неколку елементи во боја, овој апартман дава впечаток на многу простран простор.

3-mal-apartman-so-unikaten-dizajn

И покрај тоа што во овој апартман е одвоен доволно голем дел од него за спалната соба и бањата, во секој случај тој претставува едно модерно решение кое е уникатно по својот изглед.

6-mal-apartman-so-unikaten-dizajn

7-mal-apartman-so-unikaten-dizajn

8-mal-apartman-so-unikaten-dizajn

9-mal-apartman-so-unikaten-dizajn

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top