И ова е Скопје…

novo staro madzir maalo (38)

Денес скопската населба Маџир маало продолжува да опстојува како сосема нејасна состојба во центарот на градот. Се градат нови објекти до/во старото јадро на населбата, чудна „инфраструктура“, конфузна архитектонска перспектива…

novo staro madzir maalo (50)

novo staro madzir maalo (2)

novo staro madzir maalo (26)

novo staro madzir maalo (20)

novo staro madzir maalo (57)

novo staro madzir maalo (56)

novo staro madzir maalo (14)

novo staro madzir maalo

novo staro madzir maalo (3)

novo staro madzir maalo (4)

Повеќе слики на страна 2

Еден коментар

  1. виолета

    Да да важно е да се гради нели..

Испрати коментар

Scroll To Top