Насловна / Ентериери / Комфорен апартман со неутрални и темни нијанси во Москва

Комфорен апартман со неутрални и темни нијанси во Москва

слика-1

Со користење на комбинација од неутрални и темни бои, архитектонското студио Leqb Architecture создаде комфорен и модерен дом во Москва. слика-2Минималистичкиот дизајн создава чувство на смирувачки ефект во секоја просторија. Сите елементи се паметно распоредени, со што се добиваат скриени простории за скалдирање помеѓу дневната просторија и кујната. Дрвениот материјал употребен за формирање на кујната и шанкот, совршено се вклопува во останатите нијанси на ентериерот.

слика-3 слика-4 слика-5 слика-6 слика-7 слика-8 слика-9 слика-10 слика-11

 

Испрати коментар

Scroll To Top