Насловна / Вести / Кнауф со најнова палета на готови материјали за завршна обработка на површини

Кнауф со најнова палета на готови материјали за завршна обработка на површини

knauf bimas

Вечер, 16.05.2014, во 19 часот, во Музејот на град Скопје, Кнауф дооел Скопје ќе има своја презентација на која ќе ја претстават својата најнова палета на готови материјали за завршна обработка на површини – Sheetrock, Sheetrock SuperFinish и Sheetrock Finitura. Исто така, од аспект на квалитетната сува градба и површина, ќе има претставување на Fireboard системите, како најнапреден систем за ПП заштита, со сите предности на позициите каде се поставуваат, и адутот на сувата градба – Кнауф Дијамант плочата. Напредна звучна изолација, статичност и отпорност таму каде што е потребно.

3 Коментари

  1. Jesus Firkins

    Study these instances when sweetheart luck decides to favor you.

  2. Karine Shipman

    To be able to be successful, you must first decide and recognize plainly, just what this implies to you.

  3. Yeѕ! Finaⅼly something ab᧐ut .edu wiki.

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top