Насловна / Арт и дизајн / Изложба на скулпторот Сашо Саздовски

Изложба на скулпторот Сашо Саздовски

Денес, 10 јули во 19:30 часот во Музеј на Град Скопје ќе се отвори самостојна изложба „објекти” скулптури и цртежи, „во_транзит” слики и инсталации на скулпторот Сашо Саздовски. Куратор на изложбата е Златко Теодосивски.

Sasho-Sazdovski-pokana-MGS-finalna-МК

2

Pandora-A.-Sazdovska-pokana-MGS-finalna-МК

 

1

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top