Насловна / Ентериери / Инспиративни и софистицирани дневни соби

Инспиративни и софистицирани дневни соби

Оваа галерија на фотографии на 11 различни дневни соби кои претставуваат извонредни примери на дизајн на дневниот простор, ни претставува дизајн на најразлични примери кои во себе секој од нив си носи одредени свои квалитети. Секој од овие ентериери на свој начин го третира својот простор како и околината во која најчесто е во кохезија.

1-dnevna-soba

2-dnevna-soba

3-dnevna-soba

4-dnevna-soba

5-dnevna-soba

6-dnevna-soba

7-dnevna-soba

8-dnevna-soba

9-dnevna soba

10-dnevna-soba

11-dnevna soba

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top