Насловна / Вести / И ова е Скопје…Дали МНТ е одржлив објект?

И ова е Скопје…Дали МНТ е одржлив објект?

Новата театарска зграда се соочува со сериозни проблеми при одржувањето на објектот и тековното работење. Несреќно избраната локација за Македонскиот народен театар, лошиот проект и изведба континуирано создаваат проблеми како при експлоатација на објектот, така и при различни временски услови. Дали објектот е одржлив?

4H5A2735

4H5A2737

4H5A2741

4H5A2743

4H5A2747

4H5A2755

4H5A2724

4H5A2731

4H5A2784

4H5A2787

4H5A2757

4H5A2792

4H5A2659

4H5A2721

4H5A2806

4H5A2810

фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top