Насловна / Вести / И ова е Скопје…во зима

И ова е Скопје…во зима

Скопје со снег на -5

4H5A4933

4H5A4937

4H5A5350

4H5A5353

4H5A5356

4H5A4915

4H5A4920

4H5A4925

4H5A5357

фото: Киро ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top