Насловна / Вести / И ова е Скопје…во август

И ова е Скопје…во август

Скопје е најскопско во август

4H5A1927_resize

4H5A2002_resize

4H5A2008_resize

4H5A2144_resize

4H5A2148_resize

4H5A3762_resize

4H5A3770_resize

4H5A3777_resize

4H5A3785_resize

4H5A3791_resize

4H5A4134_resize

4H5A4621_resize

4H5A5670_resize

4H5A5793_resize

4H5A3949_resize

4H5A4118_resize

фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top