Насловна / Архитектура / И ова е Скопје… сценарија за адаптивна (ре)употреба

И ова е Скопје… сценарија за адаптивна (ре)употреба

Од изложбата „Загрозен Модернизам: архитектонски сценарија за адаптивна (ре)употреба“ во галеријата на Младински културен центар – МКЦ во Скопје. Изложбата ќе биде отворена до 24 февруари.

4H5A8894

4H5A8892

4H5A8897

4H5A8887

4H5A8888

4H5A8899

4H5A8889

4H5A8913

4H5A8883

4H5A8918

4H5A8906

4H5A8917

4H5A8903

4H5A8904

4H5A8910

4H5A8915

4H5A8927

4H5A8926

4H5A8931

4H5A8920

4H5A8942

фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top