Насловна / Вести / И ова е Скопје…невреме

И ова е Скопје…невреме

4H5A6685_resize

4H5A6704_resize

4H5A6707_resize

4H5A6717_resize

4H5A6728_resize

4H5A6738_resize

4H5A6746_resize

4H5A6760_resize

4H5A6763_resize

4H5A6772_resize

фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top