Насловна / Вести / И ова е Скопје…на високи температури

И ова е Скопје…на високи температури

Децата на Скопје се разладуваат во лето. Возрасните се кријат од сонцето.

4H5A0533

4H5A0538

4H5A0547

4H5A0562

4H5A0611

4H5A0653

4H5A0660

4H5A0668

4H5A0588

4H5A0558

4H5A0569

4H5A0616

фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top