Насловна / Вести / И ова е Скопје…градежни работници на +40 степени

И ова е Скопје…градежни работници на +40 степени

И тогаш кога ни изгледа дека се стои, градежните работници не стојат. И покрај препораките на Владата градежните фирми во услови на топлотен бран да ги прекинуваат своите активности на отворено на градилиштата во периодот од 11 до 17 часот, некои од градилиштата не ги почитуваат препораките. И после немало градежни работници…и ќе нема.

IMG_20210805_133823

IMG_20210805_134029

IMG_20210805_134158

IMG_20210805_134321

IMG_20210805_134420

IMG_20210805_134531

IMG_20210805_134616

IMG_20210805_134657

фото: Киро ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top