Насловна / Вести / И ова е Скопје… „980 маслени слики“- Васко Ташковски

И ова е Скопје… „980 маслени слики“- Васко Ташковски

Промоција во Даут пашин амам на монографијата „980 маслени слики“ во рамки на ретроспективната изложба на академик Васко Ташковски.

IMG_20211207_121405_resize

IMG_20211207_121440_resize

IMG_20211207_121605_resize

IMG_20211207_121639_resize

IMG_20211207_121715_resize

IMG_20211207_121748_resize

IMG_20211207_121832_resize

IMG_20211207_121949_resize

Фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top