И ова е Скопје…

Секвенци и поглед

boris19

boris20

boris11

boris26

boris4

фото: Борис ЈУРМОВСКИ, дипл.инж.арх.

 

 

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top