Насловна / Вести / Годишна изложба на ученици од „ОГУ Кочo Рацин“ во кафе бар „Ли“

Годишна изложба на ученици од „ОГУ Кочo Рацин“ во кафе бар „Ли“

izlozba na ucenici vo Li

Вечер (3 јуни) во кафе бар „Ли“ ќе се одржи годишна изложба на учениците од курсевите по цртање и сликање организирани од „Отворен Граѓански Универзитет – Кочo Рацин“ Скопје.
На изложбата ке бидат изложени 13 авторски дела изработени во техниката акрил на платно од посетители на курсевите од три возрасни групи.
За првпат оваа 2014/2015 година ке бидат доделени сертификати за завршени курсеви по цртање и сликање од „ОГУ-Кочо Рацин“.
Изложбата ќе биде поставена до 10 јуни 2015.

Испрати коментар

Scroll To Top