Насловна / Арт и дизајн / Дизајнерот Saif Faisal побарал убавина во бетонот

Дизајнерот Saif Faisal побарал убавина во бетонот

Дизајнерот Saif Faisal побарал убавина во математичките пропорции и флуидните форми на бетонот и на тој начин креирал колекција аксеоари.

2

Колекцијата содржи Extrude организатори за работна маса и Fibonacci послужавници.

1
Меурчиња воздух намерно се додадени во тек на мешањето на агрегатот за да се акцентира карактерот на материјалот. Апликацијата на бетонот специјално е развиена за висока сила и густина, за да креира мошне тенки, а истовремено силни структури.

3

4

5

6

7

8

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top