Насловна / Архитектура / Денес Биенална Изложба на ФАД 2024, Универзитет Американ Колеџ Скопје

Денес Биенална Изложба на ФАД 2024, Универзитет Американ Колеџ Скопје

Со особено задоволство Ве покануваме на Биеналната изложба на Факултетот за Архитектура и Дизајн при Универзитет Американ Колеџ Скопје, која ќе се одржи во среда, 12 ЈУНИ 2024, со почеток во 20 часот во Национална галерија Чифте Амам, Скопје.

Испрати коментар

Scroll To Top