Насловна / Вести / Бирото „Стокуќа“ е добитник на престижната награда BigSEE Interior Design Award 2022 – Grand Prix

Бирото „Стокуќа“ е добитник на престижната награда BigSEE Interior Design Award 2022 – Grand Prix

Проектантското биро од Скопје „Стокуќа“ е добитник на престижната меѓународна награда BigSEE Interior Design Award 2022 – Grand Prix за проектот канцелариски простор за Пивара Скопје во конкуренција на повеќе од 2400 проекти од 21 држава.

1

8

7

9

2

6

4

5

3

0

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top