Насловна / Вести / Apple сепак го враќа својот евтин iPhone

Apple сепак го враќа својот евтин iPhone

И покрај претходните извештаи дека Apple ја откажал работата на телефонот iPhone SE 4, изгледа се поизвесно дека компанијата сепак го вратила во живот овој проект. Познавачите на состојбите велат дека овој модел ќе има OLED дисплеј кој по прв пат ќе биде имплементиран во компаниската буџетска линија телефони, како и 5G модем дизајниран од страна на Apple. Најверојатно телефонот ќе биде еден вид модификација на 6,1 инчниот iPhone 14 модел, а се очекува да се најде во производство на почетокот на 2024 година.

se41

se42

 

Испрати коментар

Scroll To Top