Насловна / Градежништво / АДИНГ вработува два градежни инженери или архитекти

АДИНГ вработува два градежни инженери или архитекти

logo_ading
Ние сме АДИНГ – водечка компанија за производство и пласман на хемиски материјали во градежништвото во Југоисточна Европа.
Присутни сме во земјите на Балканот, Русија, Украина, Казакстан, патуваме често, понекогаш кратко но понекогаш подолго.
Мотото што не движи кон успехот е „Сме и ќе бидеме состојка на секоја градба“.

За младите и амбициозни кадри кои се спремни да го прифатат предизвикот и да се вклучат во тимот на Адинг, отворени се позиции за:

ДВА ДИПЛОМИРАНИ ГРАДЕЖНИ ИНЖЕНЕРИ ИЛИ АРХИТЕКТИ

на позиција Инженер за примена

Основни задачи

·           Технички пласман и презентација на производите во Македонија и на пазарите во странство каде Адинг е присутен.

·           Освојување на нови пазари со организација на пласман

Квалификации

За да се квалификувате за оваа позиција треба да ги исполнувате следните услови:

·           дипломиран градежен инженер со или без работно искуство

·           организациски способности

·           способност за тимска работа

·           желба за специјализација во градежната струка

·           солидно познавање на англиски јазик

·           пожелно е, но не е неопходно, познавање на втор странски јазик

·           познавање на Microsoft Office

·           основно познавање на Autocad

·           возачка дозвола од Б-категорија

Ние нудиме

·           атрактивна и динамична работа

·           можност за надградба на професионален план

·           одлични услови за работа

·           можност за брзо напредување во кариерата

Позицијата е со седиште во Скопје, со почести патувања во странство. Можен е и подолготраен престој во странство.

Од пријавените кандидати ќе се изберат две лица.
Позицијата е на неопределено време со пробна работа од шест месеци.
Кандидатите што ќе влезат во потесен круг на избор, ќе бидат повикани на тестирање и интервју.
Доколку сте спремни за предизвикот да се вклучите во тимот на АДИНГ и ги исполнувате наведените квалификации, повелете, доставете апликација со содржина:

·           Мотивационо писмо

·           CV  со фотографија

·           Копија од документи со кои се презентираат останатите барани услови

Вашата апликација ќе се третира доверливо.
Апликациите испратете ги на адреса: АДИНГ АД Скопје, Новоселски пат 11, пош.фах 40 или на e-mail: pip@ading.com.mk најдоцна до 04.04.2014 г.

www.ading.com.mk

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top