Насловна / Архитектура / 33. Меѓународна летна школа за архитектура, АФС од 29. јуни до 06. јули

33. Меѓународна летна школа за архитектура, АФС од 29. јуни до 06. јули

Меѓународна летна школа за архитектура, сесија 2024 во организација на Архитектонски факултет Скопје, УКИМ ќе се одржува во Лазарополе од 29. јуни до 06. јули. Архитектонската работилница ќе ја води Саша Беговиќ, професор на Архитектонскиот факултет во Загреб и партнер основач во бирото 3LHD.

 

Испрати коментар

Scroll To Top