Насловна / Вести / ‘Workplace Conference’ – Белград 2024

‘Workplace Conference’ – Белград 2024

Ако поминуваме повеќе од осум часа дневно на нашето работно место, во канцеларија, потребно е да креираме работно место со наше знаење или со поддршка од луѓе кои го поседуваат тоа знаење за да се создаде канцеларија на благосостојба за сите нас.

За прв пат во Белград, македонската компанија B2 Solution (www.b2.com.mk) заедно со својата ќерка компанија B0S-Business Office Solution (www.b0s.rs), организираат Workplace Conference, конференција на која светските и регионалните авторитети ќе ги претстават своите размислувања за ергономијата, хибридната работа, зошто е важно вработените да се вратат во канцелариите и како канцеларија да биде атрактивна и здрава работна средина за вработените.

Бараме одговор на прашањето како на крајот на работниот ден да ја напуштиме канцеларијата со помаку стрес отколку кога сме дошле во неа.

Регистрацијата е на еден клик од вас!

https://b0s.rs/workplace-conference/

▪️ 29.05.2024 – среда

Fabrika Events, Белград

https://maps.app.goo.gl/uGJiu2HiDmqAQq8k9

Испрати коментар

Scroll To Top