Насловна / Архитектура / Во тек е 33. Летна школа по архитектура на АФС во Лазарополе

Во тек е 33. Летна школа по архитектура на АФС во Лазарополе

Во тек е 33. Меѓународна летна школа за архитектура, сесија 2024 во организација на Архитектонски факултет Скопје, УКИМ која се одржува во Лазарополе од 29. јуни до 06. јули.

Испрати коментар

Scroll To Top