Насловна / Арт и дизајн / Вазните Bel Air Mini Scoop од Jonathan Adler

Вазните Bel Air Mini Scoop од Jonathan Adler

Органска форма во задебелена или карактеристична нијанса, вметната внатре во дебела проѕирна акрилна коцка. Вазните Bel Air Mini Scoop од дизајнерот Jonathan Adler се совршени за тесни букети, а исто така се одлични како интригантен објект и без цвеќиња во нив.

1 (1)

Се состојат од шарен акрилен сад со закривена и органска форма, затворена во блок направен од транспарентен акрил.Изгледаат како шарената форма да лебди внатре во проѕирната коцка. Формите се преклопуваат и обликуваат предмети со дупли ѕидови, создавајќи суптилна меѓусебна игра на бои и транспарентност.

03

Достапни се во неколку облици и големини, тие се издвојуваат сами по себе како живописно парче или можат да се групираат во различни бои и форми за модернистички пејзаж.

2 (1)

05

3 (1)

00

0000

01 (1)

04

06

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top